Перейти к основному содержимому
Азық-түлік өнімдерін тану және сараптау
Курс төрт модульден тұрады: Тауартану негіздері, штрих-код, тағамдық құндылығы; Дәнді дақылдар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Сүт, ет және балық өнімдері: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Дәмдік тауарлар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю.
Запись на курс закрыта
IITU Moocs Главная страница

Курс туралы

Курс төрт модульден тұрады: Тауартану негіздері, штрих-код, тағамдық құндылығы; Дәнді дақылдар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Сүт, ет және балық өнімдері: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Дәмдік тауарлар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю.

Модульді аяқтау нәтижесінде студент

Білуі керек:азық түлік тауарларының жіктелуі және сапасына қойылатын талаптар, тауарларды сараптау әдістемесі және олардың бұрмалануын анықтау.

Орындай алуы керек:азық түлік тауарларының сапасын кешенді бағалауды жүргізу.

Оқытушы турылы ақпарат

Course Staff Image #1

Матибаева Айнур Ибраевна

т.ғ.к. «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедасының доцент м.а.